Strandplan 7

Fastigheten

Fastigheten ligger mitt i centrala Boden. Inom 5 min promenad har ni tillgång till handel med bland annat två gallerior, större matvaruhus, kulturarrangemang och mycket mer. Ett stenkast från fastigheten finns tillgång till busshållplatser både för lokaltrafiken och länstrafiken. Nedanför fastigheten finns dessutom tillgång till fina promenadstråk längs med Bodån som rinner genom Boden centrum.   

Totalt är det 43st lägenheter fördelat på 1 rum och kök, 2 rum och kök samt 3 rum och kök. Fastigheten har hiss och är en nyckelfri fastighet samt är försedd med ett digitalt bokningssystem (taggsystem). Som hyresgäst använder ni tagg till lägenheten, postbox, entréer, sophus och cykelrum. Tagg används även för bokning och tillträde till tvättstugan och bastu/relax. Bokning av tvättstuga och relax kan göras med app i telefonen, via dator eller via tablå utanför tvättstugan. 

Vad gäller lägenheternas utrustning har samtliga lägenheter trägolv samt klinker i hallen. Badrummen har handdukstork, draperistång, kakel och klinker med golvvärme samt att det är förberett för tvättmaskin och torktumlare.
Köken i 1 rum och kök har spis med induktionshäll och kyl/frys. Köken i 2 rum och kök samt 3 rum och kök har induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl och frys samt att det är förberett för diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn.

Samtliga lägenheter har fiberuppkoppling med tv och datauttag samt stora fina balkonger med inglasning. 
Till varje lägenhet hör ett förråd, varav merparten ligger på vinden. 

Fastigheten är en rökfri fastighet. 

Antal lägenheter Totalt: 43 st
2 rum och kök: 16 st
3 rum och kök: 14 st
1 rum och kök: 13 st
Antal våningar 8
Hiss Ja
Motorvärmare Ja
Garage Ja
Kabel-TV Ja, SAPPA basutbud, www.sappa.se
Bredband Ja, www.bodensstadsnat.se

Området

Ett boende i centrum ger dig tillgång och närhet till det mesta. Shopping, restauranger, lekplatser, busshållsplatser, promenadstråk m.m.