Kungsgatan 43

Fastigheten

Mitt i Bodens centrum ligger denna fastighet som var inflyttningsklart sommaren 2013. Lägenheterna skiljer sig något från den traditionella hyresrätten då vi satsat på högre kvalité och mervärden i fastigheten. Boendet vänder sig till åldersgruppen +55 d.v.s. en av hyresgästerna ska vara fyllda 55 år.

Fastigheten är en rökfri fastighet. Det råder därmed rökförbud i samtliga lägenheter och gemensamhetsutrymmen. På innergården finns ett gårdshus med två tvättstugor, gemensamhetsutrymme samt ett växthus. Sommartid kommer det också att finnas möjlighet för hyresgästerna att ha egna planteringar i odlingslådor på innergården. Dessutom finns det även en bredare grusgång för ex. boule.

Ovanför lägenhetsvåningarna finns ett torn i hörnet av fastigheten. I tornet finns det tillgång till övernattningsrum för de hyresgäster som t.ex. har besök och önskar ett tillfälligt extra rum. Där finns även en gemensamhetslokal med kök som går att nyttja av hyresgästerna för mindre sammankomster m.m.. I anslutning till lokalen finns även relax med bastu och takterass. 

För ritning över samtliga lägenhetstyper, klicka här.

För ritning över gemensamhetsutrymmen, såsom bastu, relax och samlingslokal, klicka här.

Antal lägenheter Totalt: 72 st
2 rum och kök: 24 st
3 rum och kök: 44 st
4 rum och kök: 4 st
Antal våningar 5
Hiss Ja
Motorvärmare Nej
Garage Ja
Kabel-TV Ja, SAPPA basutbud, www.sappa.se
Bredband Ja, www.bodensstadsnat.se

Området

Ett boende i centrum ger dig tillgång och närhet till det mesta. Shopping, restauranger, lekplatser, busshållsplatser, promenadstråk m.m.