Aktuellt

E-faktura (Elektronisk faktura)

2020-09-24

Nu kan vi erbjuda vi våra hyresgäster att få sina hyresavier via autogiro, e-post eller som elektronisk faktura (e-faktura).

  • Autogiro innebär att bankgirot drar hyran den 28:e varje månad från hyresgästens konto och överför pengarna till oss som hyresvärd. Eventuella förändringar av hyran m.m. meddelas av oss till bankgirot. Om ni är intresserad av denna tjänst, kontakta vårt kontor för att fylla i en ansökan om Autogiro.

  • Att få hyresavin via e-post innebär att istället för att få en pappersfaktura i brevlådan så kommer avin till din mailadress och du får själv lägga in den för betalning. Om du vill ha avin via e-post så kontaktar du bara oss på kontoret så lägger vi in det åt dig. 

  • E-faktura innebär att du får dina hyresavier direkt till din internetbank istället för i pappersform i brevlådan, vilket bidrar till en minskad miljöpåverkan. Alla uppgifter är registrerade i förväg så du behöver bara kontrollera hyresavin och godkänna uppgifterna så dras hyran på förfallodatumet.
    Läs mer under fliken ”Information” – "E-faktura (elektronisk faktura)" eller kontakta oss på kontoret så berättar vi mer.

Kategorier

  • Nyheter