Aktuellt

Lediga jobb - Fastighetsskötare/Elektriker

2023-10-23

Wiksténs Fastigheter är ett anrikt fastighetsbolag med historia sedan 1950. Idag, äger, förvaltar och utvecklar vi närmare 1000 lägenheter och över 30 000 kvadratmeter näringslokaler. Det gör oss till Bodens största privata fastighetsägare och en stark och framåtdrivande aktör av Bodens samhällsutveckling. Med hyresgästen i fokus bygger vi Bodensarnas fram-tida samhälle.
 
FASTIGHETSSKÖTARE / ELEKTRIKER
 
Som fastighetsskötare kommer du vara bolagets ansikte utåt. Du kommer arbeta med felavhjälpande underhåll, löpande underhåll och skötsel inom vårt fastighetsbestånd med inriktning mot lokaler. Vidare kommer du dagligen att ha kontakt med våra hyresgäster och ansvara för att de kän-ner sig trygga och nöjda med sin boendemiljö. Det är därför viktigt att du är social och tycker om att ha kontakt med människor. Tjänsten innebär även el-relaterade arbeten i våra fastigheter och skötsel av hissar, ventilation samt styr och reglerutrustning. Vi söker dig som jobbat som elektriker. Du är positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad och ansvarstagande och har god förmåga att både planera ditt arbetet och självständigt utföra dina arbetsuppgifter.
 
Krav 
Utbildad elektriker
B-körkort 
 
Meriterande 
 Elinstallatörsbehörighet
Utbildning mot styr— och regler 
Erfarenhet inom fastighetsbranschen 
 
Anställning 
100 % och tillsvidare 
 
Lön
Enligt avtal
 
Ansökan 
Urval kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är den 15 november 2023. Ansökan skickar du till info@wikstens.se att. Wikstens Fastigheter, Drottninggatan 15, 961 35, Boden. Märk ansökan med "Fastighetsskötare". 
För mer information om tjänsten, kontakta Roger Johansson på telefon 070-559 06 02.

Kategorier

  • Nyheter