MENU

Strandplan 7 - Nya bostäder 


Attraktivt och modernt boende mitt i Bodens centrum


 

Allmänt om området Centrum

Fastigheten ligger mitt i centrala Boden. Inom 5 min promenad har ni tillgång till handel med bland annat två gallerior, större matvaruhus, kulturarrangemang och mycket mer. Ett stenkast från fastigheten finns tillgång till busshållplatser både för lokaltrafiken och länstrafiken. Nedanför fastigheten finns dessutom tillgång till fina promenadstråk längs med Bodån som rinner genom Boden centrum.    

Byggnaden och lägenheten

Totalt är det 43st lägenheter fördelat på 1 rum och kök, 2 rum och kök samt 3 rum och kök. Fastigheten har hiss och är en nyckelfri fastighet samt är försedd med ett digitalt bokningssystem (taggsystem). Som hyresgäst använder ni tagg till lägenheten, postbox, entréer, sophus och cykelrum. Tagg används även för bokning och tillträde till tvättstugan och bastu/relax. Bokning av tvättstuga och relax kan göras med app i telefonen, via dator eller via tablå utanför tvättstugan. 

Vad gäller lägenheternas utrustning har samtliga lägenheter trägolv samt klinker i hallen. Badrummen har handdukstork, draperistång, kakel och klinker med golvvärme samt att det är förberett för tvättmaskin och torktumlare.
Köken i 1 rum och kök har spis med häll och kyl/frys. Köken i 2 rum och kök samt 3 rum och kök har spishäll, inbyggnadsugn, kyl och frys samt att det är förberett för diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn.

Samtliga lägenheter har fiberuppkoppling med tv och datauttag samt stora fina balkonger med inglasning. 
Till varje lägenhet hör ett förråd, varav merparten ligger på vinden. 

Lägenhetstyper, hyror och ritningar

1 rum och kök, ca 35 kvm, 5 760 kr/månad (lgh.typ 1), för ritning klicka på lgh.typ.
2 rum och kök, ca 54 kvm, 8 225 kr/månad (lgh.typ 2)
2 rum och kök, ca 58 kvm, 8 575 kr/månad (lgh.typ 3)
3 rum och kök, ca 65 kvm, 9 538 kr/månad (lgh.typ 4)
3 rum och kök, ca 66 kvm, 9 625 kr/månad (lgh.typ 5)
För lägenhetsritning klicka på respektive lägenhetstyp. 

För översiktlig bild över samtliga lägenheter, klicka här (för typ 1, 2, 4, 5), klicka här (för typ 3 samt gemensamhetsutrymmen).

Inflyttningstid, uthyrning

Inflyttningstid är inte bestämt ännu till exakt datum, utan kommer meddelas så snart det är klart, men inflyttning kommer att ske sommaren 2021. 

Uthyrning kommer att påbörjas då tid för inflyttning är bestämt. 

Rökfritt

Fastigheten är en rökfri fastighet. Det råder därmed rökförbud i samtliga lägenheter, tillhörande balkonger och gemensamhetsutrymmen.

Motorvärmare

Motorvärmare finns inom fastigheten och hyrs separat av hyresgästen. De förhyrs exkl ström, d.v.s. elförbrukningen debiteras hyresgästen separat i efterhand. Motorvärmarna kan styras via app i mobilen, via dator samt i själva stolpen. Via app och dator kan hyresgästen själv ställa in t.ex. schema för av och på. 

Gemensamma utrymmen

I fastighetens markplan finns tillgång till tvättstuga samt relax och bastu. 

 

 

Intresseanmälan 

För lägenheterna på Strandplan 7 är det en separat kö d.v.s. står du sedan tidigare i vår ordinarie bostadskö gäller ej den kötiden. 
För att ställa dig i kön för Strandplan 7, klicka här!