MENU

Nyheter

25 januari 2017

Leksakskedjan Lekia - Ny hyresgäst i Köpkvarteret 43:an

Köpkvarteret 43:an fortsätter att växa fram i Boden centrum. Wiksténs Fastigheter har tecknat hyresavtal med LEKIA i Boden på en 542 kvm stor butikslokal. Lokalen ligger längs kyrkgatan.

”Vår målsättning med satsningen på Köpkvarteret 43:an har varit att utveckla handeln och stadskärnan i Boden. Det känns därför oerhört glädjande att vi idag kan meddela att 43:an i princip är fullt uthyrd. Med denna etablering kommer LEKIA att kunna erbjuda ett större utbud av leksaker till bodensarna och de som besöker Boden. De kompletterar även det övriga utbudet i Köpkvarteret på ett bra sätt, säger Dennis Wikstén, VD för Wiksténs Fastigheter.”

”Vi har sedan en tid varit trångbodda i våra nuvarande lokaler. Marknaden för leksaker växer i Boden och vi vill växa med den. Det känns därför riktigt bra att vi tillsammans med Wiksténs Fastigheter hittat en ny och större lokal. Vi kommer flytta till lokalen under våren och i den gamla lokalen kommer vi öppna en ny spännande butik. Jag kan inte säga något om den idag, utan får återkomma närmare, säger Pasi Roponen, LEKIA i Boden.

För att läsa pressmeddelandet, klicka här.

Fler nyheter