Nyheter

Nyproduktion - Kv. Palmen centrala Boden

2020-03-11

Vi och Lindbäcks har nu tecknat en överenskommelse som innebär att vi förvärvar projektet kv. Palmen, nedanför centralskolan i Boden. Totalentreprenör för projektet är Lindbäcks Bygg. Projektet består av 43 lägenheter fördelat på 1:or, 2:or och 3:or och planerat inflyttning blir sommaren 2021. 

- "Vi tycker det är viktigt att som fastighetsägare ta ett ansvar och bidra till den lokala utvecklingen. Blickar vi 7 år tillbaka har vi på Wiksténs Fastigheter tagit en aktivare och mer offensiv roll som samhällsbyggare i Boden. Med kv. Palmen kommer vi att ha investerat över 500 miljoner i byggnationer och projekt i Boden bland annat Köpkvarteret 43:an, Willys och Åbergsleden. Det ska bli spännande att jobba med Lindbäcks Bygg och göra en nyproduktion med deras koncept, säger Dennis Wikstén, VD Wiksténs Fastigheter."

– "Det känns väldigt bra att vi hittat en hållbar lösning tillsammans med en långsiktig ägare och aktör på den lokala fastighetsmarknaden i Boden. Nu ser vi fram emot att påbörja markarbetet redan i april, säger Markus Holmlund, VD Lindbäcks Boende."

Vid nyproduktion har vi alltid separat kö. För Er som är intresserad av att ställa Er i kö kommer detta först att vara möjligt i samband med att vi släpper lägenheterna. Det är inte möjligt att ställa sig i kö ännu. Datum för släppet av lägenheterna är ännu inte bestämt, vi återkommer närmare här på vår hemsida. 

Läs pressmeddelande

Kategorier

  • Nyheter