MENU

Åbergsleden 4 - Nya bostäder 


Nyproduktion med hög kvalité i älvsnära läge.

Allmänt om området Åbergsleden

Åbergsleden är ett anrikt bostadsområde sedan början av 1900-talet. Området skapades för boende till officerare vid artilleriregementet A8. Området ligger naturnära med stora grönområden intill Luleälv.

Området ligger ca 2 km från Bodens centrum och har närhet till bl.a. fiske och naturliv.

Vår målsättning som hyresvärd är att, förutom att tillföra attraktiva bostäder, utveckla Åbergsleden till ett av Bodens mest attraktiva älvsnära boenden.  

Byggnaden och lägenheten

Den nya byggnaden kommer att ha samma exteriöra utseende som den nyligen färdigställda byggnaden Åbergsleden 6. Lägenheterna kommer vara moderna med ca 2,7 meter i takhöjd med fina ljusinsläpp och väl tilltagna markterasser/balkonger med utsikt mot älven.

Totalt kommer det finnas 19 lägenheter fördelat på 2 rok, 3 rok och 4 rok. Lägenheterna är fördelade på fyra våningar med förråd på våning 5. Fastigheten har hiss.

Vad gäller lägenheternas utrustning har samtliga lägenheter fiberuppkoppling med tv och datauttag i samtliga rum. Köken har spishäll, inbyggd ugn samt att det är förberett för diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Badrummen har handdukstork, kakel, klinker med golvvärme samt att det är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummen har trägolv.

Lägenhetstyper och ritningar

2 rum och kök, ca 71 kvm, 8 313 kr/månad (lgh.typ 3), för ritning klicka på lgh.typ.
3 rum och kök, ca 78 kvm, 8 944 kr/månad (lgh.typ 2 och lgh.typ 4)
4 rum och kök, ca 111 kvm, 11 322 kr/månad (lgh.typ 1 och lgh.typ 5)
För lägenhetsritning klicka på respektive lägenhetstyp. 

För översiktlig bild över samtliga lägenheter, klicka här.

Bilder m.m.

Vid färdigställande av Åbergsleden 6 dokumenterade vi lägenheterna och tillhörande utrymmen. Vill Ni se bilder på Åbergsleden 6 och få en uppfattning om planlösningar m.m.. Klicka här!
(OBS! Färgsättning och ytskikt är exempel d.v.s. kan vara förändrade till Åbergsleden 4.)

Inflyttningstid

Inflyttningstid är 1 juni 2018.

Intresseanmälan 

För lägenheterna på Åbergsleden 4 är det en separat kö d.v.s. står du sedan tidigare i vår bostadskö gäller ej den kötiden.

Är du intresserad av att i framtiden bo på Åbergsleden 4? Gör intresseanmälan här! Markera vilken/vilka storlekar du är intresserad av. 

Rökfritt

Fastigheten är en rökfri fastighet. Det råder därmed rökförbud i samtliga lägenheter, tillhörande balkonger och gemensamhetsutrymmen.

Gemensamma utrymmen

I fastighetens markplan finns tillgång till tvättstuga, relax samt bastu.